Comunicació

L'alcalde de Gandia acusa la Generalitat d'obrar de connivència amb Tele 7

L'Ajuntament mantindrà les emissions digitals de Gandia TV tot i el requeriment del Consell

L'alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, ha confirmat hui que la Generalitat valenciana ha ordenat a l'ajuntament el cessament, en un termini de cinc dies, de les emissions en TDT de la televisió municipal Gandia TV sota l'amenaça d'obrir un expedient sancionador per infracció molt greu, sancionable amb multes de fins a un milió d'euros.

El govern valencià argumenta que Gandia TV no compta amb la llicència oportuna per emetre en TDT. L'alcalde, però, ha assegurat que s'han complit tots els tràmits necessaris per iniciar les emissions de TDT en proves i ha acusat el govern de la Generalitat d'actuar de la mà de l'empresa Tele 7, televisió privada dirigida per Pepe Codina, pròxim al líder del PP Arturo Torró.

“L'Ajuntament de Gandia està dins la llei i això està passant perquè la Generalitat Valenciana obra en connivència amb una altra empresa, Tele 7”, ha manifestat Orengo en declaracions a la Cadena Ser. Aquest ha afegit que el govern valencià està intentant impedir a la televisió pública exercir el seu dret a la informació “per una qüestió absolutament política”.

En un comunicat, l'equip de govern municipal ha anunciat que Gandia TV mantindrà les emissions en TDT i que remetrà al Consell una explicació sobre “les raons i els drets” que emparen la seua decisió.

Respecte a Tele 7, en el comunicat s'expressa l'esperança de què la Generalitat li haja enviat una notificació similar atés que va interferir durant 48 hores en la senyal de Gandia TV durant les festes locals “amb emissions digitals pirates”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.