Comunicació

Gandia presenta al·legacions davant el tall d'emissions de Gandia TV

El Govern Local considera que la Generalitat ha vulnerat els principis bàsics del procediment administratiu que donen dret a una administració a presentar al·legacions

La municipalitat assegura que Gandia arribarà fins al final en la defensa del seu dret a emetre la televisió pública en tecnologia digital

La Junta de Govern Local ha aprovat presentar al·legacions contra el requeriment que va enviar la Generalitat Valenciana el passat dilluns i on demanava a l'Ajuntament que cessara les emissions de Gandia Televisió en TDT.

El coordinador del Govern Local, Alfred Boix, ha manifestat que “no només Gandia Televisió seguirà emetent, sinó que, a més, es presentaran al·legacions perquè es considera que li assisteix tot el dret per a emetre en TDT”. La municipalitat entén que s'han vulnerat els principis bàsics del procediment administratiu habitual, que dóna dret a una administració a al·legar davant una altra.

Per a Boix, aquest fet demostra que a la Generalitat “també li han pogut les ganes”, fent referència als intents polítics del PP de frenar l'emissió de Gandia Televisió en la tecnologia digital. Gandia i la comarca de la Safor tenen dret a veure una televisió pública en TDT, perquè s'han fet tots els deures que s'han exigit des de l'any 2004, quan ja es va mostrar la predisposició a entrar en la tecnologia digital, assegura el síndic portaveu municipal.

En aquesta compareixença realitzada per Alfred Boix, s'ha denunciat el senyal pirata que, durant dos dies, va evitar que les emissions de la televisió pública comarcal arribaren als receptors. El motiu de denunciar aquesta activitat és que a Tele 7 Gandia, des d'on eixia la senyal pirata, no li assisteix cap dret per a ocupar el canal 26 de la TDT.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.