Comunicació

Els ajuntaments d'Oliva i Gandia constitueixen el consorci de la nova televisió

El nou ens requereix a la Generalitat Valenciana per a què publique al DOGV els estatuts de la televisió pública de la Safor

Els ajuntaments de Gandia i Oliva han constituït la comissió promotora del Consorci que ha de regir la nova televisió pública de la Safor, que garantirà la continuïtat del servei que fins ara presta la televisió pública local Gandia TV, que ara es veurà absorbida per aquest nou ens.

Així, la dita comissió va acordar que el Consorci de la televisió pública comarcal estiga presidit per Alfred Boix i que la secretaria siga assumida per Vicent Sabater.

Tanmateix, una vegada els ajuntaments impulsors de la nova televisió pública en TDT de la comarca han realitzat tots els tràmits previstos per a la posada en marxa del servei, s'ha requerit a la Generalitat Valenciana per tal què procedisca a publicar els estatuts de la nova televisió pública al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, al temps que es demanen els informes tècnics necessaris per a la posada en marxa de la nova televisió comarcal de la Safor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.