Comunicació

El PP de Gandia rebutja pagar indemnitzacions als treballadors de la tele

El Bloc havia fet la sol·licitud davant el consell d'administració d'Iniciatives de Comunicació de Gandia, SL

El representant del BLOC-Verds Compromís, al Consell d'Administració d'Iniciatives de Comunicació de Gandia, SL ha sol·licitat que l'Ajuntament de Gandia es faça càrrec de les indemnitzacions en concepte de comiat que li corresponen als treballadors i les treballadores contractats per la Cooperativa, RMC, empresa que realitzava les produccions audiovisuals de Gandia TV, i amb la qual l'empresa pública municipal ha rescindit el contracte, amb el conseqüent tancament de les emissions de l'ens.

Els econacionalistes han protestat per les formes emprades en el tancament de la televisió i davant l'anunci per part del president del Consell d'Administració, Víctor Soler de reprendre les emissions, una vegada s'aclarisca la constitució del consorci (previsiblement només amb Gandia, sense Tavernes i Oliva) el BLOC-Verds Compromís ha mostrat la seua disponibilitat a crear una mesa de negociació per estudiar el model de televisió i així evitar les errades del passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.