Comunicació

Badalona Comunicació ha de reduir un 50% el pressupost

El govern del PP no té voluntat de tancar la televisió i la ràdio locals, però hi destinarà menys recursos

Badalona Comunicació, la societat que gestiona la televisió i la ràdio municipals, seguirà emetent l'any que ve, però amb menys recursos. Ara per ara, el govern local del PP té la intenció de reduir a la meitat el pressupost d'aquest ens públic, que passaria dels 2,6 milions actuals a 1,3 milions. Aquesta rebaixa s'estendria, si els plans actuals no varien, als anys 2013 i 2014. La regidora de Govern, Maritxu Hervàs, no ha confirmat les xifres i assegura que els números “no estan tancats”. Ha garantit que el PP “no farà com el PSC a l'Hospitalet de Llobregat” i que no tancaran “ni la televisió, ni la ràdio, ni el butlletí municipal”, però augura “importants retallades per aconseguir que el projecte sigui viable”.

Oficialment, els treballadors de Badalona Comunicació no han rebut cap comunicació. Malgrat que no ha transcendit de quina manera es traduirà la reducció de pressupost, tot indica que les intencions del PP obligaran a acomiadar part de la plantilla. La presidenta del comitè d'empresa, Mercè Roura, confia en la predisposició del PP a escoltar diferents aportacions “que poden ajudar a fer l'empresa més viable” i assegura que es treballarà per garantir els llocs de feina. Badalona Comunicació té en plantilla unes 65 persones.

LA XIFRA

1,3
milions d'euros
pot ser el pressupost de Badalona Comunicació pel 2012, un 50% menys que aquest any.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.