Comunicació

El Bloc de Gandia sol·licita la constitució del Consorci de Televisió Digital

Sol·liciten que l'Ajuntament de Gandia s'adrece als ajuntaments d'Oliva i de Tavernes de la Valldigna perquè culminen igualment el procés per poder constituir-lo

Els econacionalistes demanen als grups polítics representats a l'Ajuntament a que designen els seus representants en el Plenari del Consorci, en la proporció establerta en l'article 16.3 dels estatuts: 9 del Grup Popular, 7 del Grup Socialista i 2 del Grup Bloc-Verds i que, d'entre ells, l'alcalde de la ciutat designe els quatre representants de Gandia en la comissió tècnica.

El 14 de desembre de 2006 el Ple de l'Ajuntament de Gandia va aprovar la constitució del Consorci de Televisió Digital Local de la Demarcació de Gandia, aprovant així mateix el projecte d'estatuts, que foren modificats per acord plenari de 15 de juliol de 2010.

Els estatuts foren aprovats també per l'Ajuntament d'Oliva i, recentment, pel de Tavernes de la Valldigna, els altres dos municipis integrants del Consorci.

Després de molts anys de treball, farcits de dubtes legals i administratius, el Consorci sembla estar en disposició de constituir-se i, així, reprendre legalment les emissions d'una televisió pública comarcal, a la que la societat de la Safor aspira des de fa temps.

És per això que el Bloc de Gandia consideren que cal, d'una banda, designar els representants de Gandia al Plenari del Consorci (dihuit, segons l'article 16.3 dels estatuts) i d'una altra, designar d'entre ells als quatre membres que han de formar part de la comissió de treball.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.