Comunicació

L'ERO del grup Hermes es tanca amb acord

La direcció del grup Hermes –empresa editora del diari El Punt Avui– i els comitès d'empresa d'Hermes Comunicacions i Corporació Catalana de Comunicació van signar ahir a Barcelona l'acord per aplicar un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afecta 49 treballadors de la plantilla. A l'acord, s'hi ha arribat després de prop d'un mes de negociacions entre les tres parts. La direcció del grup Hermes va iniciar l'expedient amb la intenció de poder aplicar un pla de viabilitat dels productes que edita i per reforçar-se amb vista al futur.

En aquest sentit s'està enllestint un programa per rellançar aquests productes, tant en la seva edició en paper com en la digital. Des que el mes de juliol passat les capçaleres històriques d'El Punt i l'Avui es van fusionar, El Punt Avui s'ha convertit en el diari editat únicament en català amb més lectors (245.000) i en la tercera capçalera més llegida, al darrere de La Vanguardia i El Periódico. L'edició de les comarques gironines continua sent líder destacada a la seva zona amb més de 118.000 lectors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.