Comunicació

‘Dones' torna a la graella de TV Girona

TV Girona estrena avui la tercera temporada de Dones (21.30h), presentat i dirigit per la periodista Mima Garriga. La nova etapa, d'emissió setmanal el dimarts, s'obre amb una conversa amb Coralí Cunyat, regidora de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Girona.

L'objectiu de Dones és divulgar trajectòries professionals i personals de dones vinculades a les comarques gironines. El format de l'espai és una conversa distesa de vint-i-cinc minuts que s'acaba amb un qüestionari Proust que permet descobrir aspectes més personals de l'entrevistada. Segons va destacar Mima Garriga, es vol “descobrir perfils de dones molt diversos”. Garriga destaca que arran de la conversa es donen a conèixer històries vitals i professionals “interessants”. A més de Coralí Cunyat, en aquesta nova temporada s'entrevistarà la periodista i cantant Clara Sánchez-Castro; Dolors Reig, presidenta d'Amics de la Unesco de Girona; Anna Codina, propietària del bloc Betes i Clicks, que ha guanyat el premi Blocs Catalunya 2011; Consol Ribas, de La Penyora, o Anna Bellsolà, propietària de la fleca Baluard, entre altres. Dones va guanyar el 2010 el premi de Bones Pràctiques de Comunicació No Sexista “per uns continguts seriosos en la representació d'homes i dones en programes d'entreteniment”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.