Comunicació

TV Girona ‘exportable'

Aposta per la continuïtat dels espais de referència del canal i manté la vocació d'emetre continguts arreu de Catalunya a través de la Xarxa de Televisió Local

Es compleixen els 20 anys de ‘Fil directe', que forma part de l'ADN de les cadenes locals

Després d'un estiu de continuïtat mantenint els programes que són pilars de la graella, TV Girona inicia temporada amb l'objectiu de “donar servei als 21.000 espectadors diaris”, segons el director del canal, Àlex Martí. TV Girona manté la mirada local però també eixampla la finestra. En són un exemple, segons Martí, els programes Mar de sons i Cap Roig que s'han realitzat aquest estiu sobre els festivals musicals i que s'han pogut veure també a les cadenes locals de tot Catalunya a través de la Xarxa de Televisions Locals “per a benefici dels anunciants del programa”, destaca Martí. A la tardor prendrà el relleu dels festivals d'estiu el programa que des de fa anys realitza TV Girona del festival Temporada Alta i que s'emet també per l'esmentada xarxa televisiva. A TV Girona es podrà veure els dimarts a la nit. Reforçant aquesta idea del valor local exportable, la cadena estrenarà Gastrocat, que recorrerà el territori català visitant restaurants, incloent-hi els que tenen estrella Michelin, cellers de referència i mercats especialitzats, entre d'altres.

De la nova temporada destaca, però, la commemoració dels 20 anys del programa Fil directe, un dels formats propis dels mitjans locals. Més enllà de les preguntes als alcaldes, TV Girona vol “fer un pas més” i donar cabuda no només a polítics gironins sinó “a consellers o a gent amb responsabilitats en temes d'abast nacional, com ara el TGV o l'aeroport, que afecten les comarques gironines”. En aquesta nova orientació, el programa passa a anomenar-se Parlem-ne i manté el presentador, Gil Costa.

Completen l'oferta de TV Girona: Tot rodó, que ha canviat la infografia i donarà més pes a l'opinió dels aficionats; la tertúlia Cau la nit; el repàs setmanal Actual comarques; l'espai de servei Salut o el de cinema Torna-la a tocar, Sam.

El concert ‘Catalunya vol viure en llibertat', per l'Onze

TV Girona torna a emetre l'Onze de Setembre el concert reivindicatiu Catalunya vol viure en llibertat que El Punt Avui va organitzar el 29 de juliol i va omplir el Camp de Mart de la Devesa de Girona. TV Girona, que ja el va emetre el 15 d'agost, oferirà el concert dividit en els tres blocs de què constava, cadascun dels quals s'emetrà en una franja horària diferent: migdia (12.30 h), tarda (17.00 h) i nit (22.00 h). TV Girona, que també oferirà l'acte institucional de la Ciutadella, desplaçarà un càmera en un dels trens que aniran fins a Barcelona per fer un seguiment dels gironins que aniran a la manifestació. La voluntat de TV Girona és fer-ne un documental.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a