Comunicació

reciprocitat

IB3 es podria deixar de veure a Catalunya

La televisió balear s'està plantejant el tancament del seu canal per satèl·lit, IB Sat, amb la qual cosa la cadena balear es deixaria d'emetre a Catalunya. Fonts d'IB3 van confirmar ahir a aquest diari que, dins de les àmplies mesures d'estalvi que s'estan prenent a l'ens, estan “treballant en el tema” del futur de l'emissió per satèl·lit, tot i que encara no hi ha cap decisió presa. “Quan hi hagi alguna cosa definitiva ja n'informarem”, van assegurar, després d'explicar que és un afer complex en què figuren molts números i variables.

IB3 s'emet al segon múltiplex de TV3 en virtut de l'acord de reciprocitat que es va signar el 2009 amb una vigència de cinc anys. La possible apagada d'IB3 a Catalunya no suposarà, però, el final de l'emissió de TV3Cat (el canal internacional de TV3), el 3/24 i el Super3/33 a les Illes.

En el segon múltiplex de TV3 s'hi va difondre Canal 9 també fins que l'ens valencià va tancar el satèl·lit l'estiu del 2010. Després del reajust de canals dels últims dies, actualment només s'hi emet, a més d'IB3, el canal d'alta definició TV3 HD.

redacció

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.