Comunicació

Albert Garcia Pujadas

Cofundador de Foxize School

“Es crearan 200.000 llocs de feina en el negoci digital”

Volem aprofitar
una possibilitat
de negoci i oferir ‘miniformació' presencial
Per què Foxize School és una escola diferent?
Perquè t'oferim una formació presencial que permet personalitzar els teus interessos. Un projecte que aprofita els avantatges de la tecnologia per personalitzar la formació, una escola que ofereix píndoles de coneixement de manera que l'alumne pugui escollir quina formació és la més adient i per tant poder triar.
I com va néixer el projecte?
La idea inicial la va tenir Fernando de la Rosa, també fundador, que volia enfocar un model de negoci en un àmbit com l'educatiu, que precisament jo fa temps que conec. Vam voler aprofitar una possibilitat de negoci i oferir miniformació presencial, que fins llavors encara no es podia trobar a casa nostra. Perquè tots tinguem l'oportunitat de reciclar-nos, però des d'una selecció que determina exactament el que ens interessa i descarta allò que ja sabem o volem obviar.
Creieu que el model educatiu és massa poc flexible, massa rígid?
I tant, la formació d'un professional és de llarga durada i, per tant, en el cas de postgraus i màsters, una formació de 200 i 300 hores i una despesa molt elevada que és difícil d'assumir per a la majoria. Nosaltres oferim flexibilitat, els alumnes i nosaltres ens adaptem segons els interessos.
Per tant prioritzeu continguts?
Efectivament, hi ha cursos en què els conceptes es repeteixen constantment i n'hi ha d'altres que potser l'alumne troba interessants i el professor no hi para tanta l'atenció. S'ha d'optimitzar al màxim la nostra inversió en el món professional i que els diners invertits no quedin en no res. No volem fer pagar un 100% de continguts quan només ens interessa un 30%.
I quins estudis oferiu?
Foxize School està enfocada al digital business, és a dir, una escola de negocis que ajuda a entendre com la tecnologia està canviant tots els sectors d'activitat, ofereix als alumnes el know-how i les eines que necessiten per reciclar-se i els posa en contacte amb professionals en actiu dels quals poden aprendre de manera pràctica.
I teniu sis grans temàtiques...
Sí, negocis, màrqueting, comunicació, analítica, comerç electrònic i habilitats digitals; totes dividides en diverses subcategories. Pel que fa al professorat, Foxize School arrenca amb 130 professors i més de 190 cursos a Barcelona, Madrid i Girona, però també amb la possibilitat que els professors es desplacin a altres ciutats segons demanda.
Quin és el perfil d'estudiant que teniu fins ara?
La majoria són professionals amb experiència en actiu i amb projectes propis. Acostumen a tenir una llicenciatura, un grau, un postgrau o un màster i el que busquen ara és reciclar-se, una actualització i revisió d'alguns continguts per aportar a la seva feina o cercar-ne una de nova.
I Foxize School és una formació més econòmica que altres opcions?
Per nosaltres aquest punt és un cavall de batalla essencial, i hem fixat un preu mitjà de cada sessió de tres hores, amb una inversió de 90 euros. Si fas números et pots fer un planning de les teves despeses en microformacions per saber la teva despesa, molt menys elevada que la d'un curs estàndard.
Foxize és una escola enfocada a la formació en digital business; el negoci digital és el present de qualsevol empresa...
Fa uns dies, parlant amb un inversor, em reconeixia que en l'àmbit internacional i espanyol, el món digital és un oasi en termes de dinamisme i noves inversions. Ara bé, s'estima que d'aquí a pocs anys es crearan entre 200.000 i 300.000 places noves en el negoci digital i de perfils que encara no existeixen en l'àmbit del negoci, màrqueting o més analític. Nosaltres ja busquem alguns perfils per treballar amb nosaltres.
Per tant, el món digital ja és una garantia de futur...
Sí, però les empreses necessiten reciclar-se, mirar endavant... El mercat s'està bellugant, però també ho han de fer els professionals d'aquestes companyies.
I tu, que fa tants anys que estàs vinculat al món de la xarxa, sobretot a l'aplicació de tècniques avançades al màrqueting, com valores el canvi que ha viscut internet en els últims anys?
Afortunadament, tot allò que ja pregonàvem fa uns anys, està succeint de manera accelerada. Hi ha sectors 2.0 que creixen i que creen ocupació de manera competitiva, i això és vital amb la crisi que vivim. És la realitat del que prevèiem fa un temps, i segur que els pròxims cinc anys realment seran apassionants en aquest terreny digital.

a la vida real

Foxize School és una nova proposta catalana cofundada per Albert Garcia Pujadas, que aposta pel digital business, oferint formació personalitzada a preus accessibles per a professionals que necessiten reciclar-se en un entorn digital avançat i competitiu.

De la digit@l...

# Twitter:

@qtorb

3.864 seguidors

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.