Comunicació

La revista “Saó” publica un especial Estellés

Intervenen prestigiosos professors de la Universitat de València en aquest primer tast recordatori

Durant aquest cap de setmana ha començat a arribar als domicilis dels subscriptors la publicació degana del País Valencià què, en aquesta ocasió inclou un quadernet especial sobre el poeta Vicent Andrés Estelles, amb motiu de l'Any Estellés.

La revista vol recordar el poeta de Burjassot com a un acte de justícia, un deure o una necessitat i és per això que ha convidat diversos professors universitaris a que diguen la seua mitjançant les pàgines del mensual.

Sota el títol de “Vicent Andrés Estelles, cronista de records" Saó contribueix a posar-li lletra als poemes narratius i descriptius d'un temps i d'un país a base d'inventari de coses menudes.

Així doncs, Lluís Meseguer., Carles Fenollosa, Vicent Salvador, Josep Palomero i Enric Ferrer Solivares, aguaiten a les pàgines de la publicació per fer unes notes sobre la llengua poètica d'Estellés, les imatges i les metàfores de les sues composicions, els records i les desesperances del cronista que fou i analitzen el context d ela recuperació cultural valenciana amb els seus escrits.

Completa l'edició de Saó, els alticles de fons i divulgatius de Rafa Roca, Josep Antoni Comes, Josep Maria Jordan Galduf, Vicent Josep Escartí, Josep Miquel Bausset, Rosa Serrano i Vicent Boscà, entre d'altres.

El número inclou una interessant entrevista a Jesús Huguet què manifesta el desacord amb la hipotètica desaparició de les institucions consultives valencianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.