Comunicació

Saó dedica el quadern central a Raimon

La revista degana ofereix en l'última edició de desembre una entrevista a Pep Gimeno i fa balanç de l'any Llorente

L'edició de desembre de la revista Saó, ofereix als lectors un sucós quadern central dedicat als 50 anys Raimon sobre l'escenari. Mitja dotzena de col·laboradors fan un repàs a la contribució del cantautor a la llengua i al país. “El Raimon músic”, de Maria Salacrú; Rafa Xambó amb “Raimon i Fuster: música i lletra per a una revolta necessària”, Josep Palomero disserta sobre “Els cants de March en la veu de Raimon”; Josep Vicent Frechina relata “L'herència de Raimon” i el director de Saó, Vicent Boscà, que recull les reflexions de Raimon en una entrevista intensa són les contribucions principals en les pàgines centrals. El disseny de la portada de desembre, amb lletres de les cançons de l'autor de Xàtiva, és de Daniel Olmos.

D'altra banda, la periodista Teresa Ciges realitza una entrevista amb Pep Gimeno, Botifarra, que afirma: “Jo, contra el castellà no tinc res, però la meua llengua va primer”. La publicació també ofereix un reportatge sobre els escriptors de l'Horta Sud, un balanç de l'Any Llorente, recorda el 80 aniversari de les Normes de Castelló i fa una recomanació sobre els VerdCel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.