Comunicació

Dissabte es presenta la revista “Marxa Popular Fallera”

La Societat Coral El Micalet albergarà l'acte de presentació d'aquesta nova edició

S'acaba d'editar el número 12 de la revista Marxa Popular Fallera, publicació anual que s'ha convertit en una plataforma oberta a l'opinió, la informació i el debat al voltant del món de les falles i que eixirà a la venda pròximament en tots els quioscos.

La presentació de la revista tindrà lloc el proper dia 9 de març, dissabte, a les 19 hores a la Societat Coral El Micalet, carrer Guillem de Castro, 73 de València.

En el número d'enguany cal destacar la col·laboració d'alguns escriptors com ara Jaume Pérez Montaner, Ramon Guillem, Gemma Pasqual, Manel Alonso, Francesc Mompó, Eusebi Morales, Vicent Penya, Pau Sif, Carles Enguix i Juan Picazo, i investigadors com Rafel Sena, Rubén Tello, Manolo Sanchis, Francesc Martínez i Lluís Brines.

La revista fa un repàs dels temes d'actualitat i d'altres qüestions que formen part de la història de les falles, com ara, Ricard Rubert i Andrés, un intent de renovació artística frustrat de fa cinquanta anys.

També hi ha d'altres temes com les falles de l'IVA i la bombolla fallera; l'estima per la llengua en Pasqual Asins i Lerma; l'empresa fallera es reinventa; un repàs del que va suposar la falla King Kong; el palmito en temps faller; la senyera en les falles i d'altres.

A més a més, hi podem trobar les habituals seccions de poesia satírica i un dossier fotogràfic de les falles de l'any anterior a càrrec d'Elionor López i Caro Penya.

Altres signatures del número d'enguany són: Josep Vicent Bergon, Ferran Navarro, Macu Gimeno, Francesc Ferrer, Federic Aznar, Arena Garcia i Antoni Rovira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.