Comunicació

Arrenca el projecte de film ‘Barcelona 1714' amb una campanya de micromecenatge

Anna M. Bofarull dirigirà la pel·lícula que està a mig camí entre la ficció i l'animació i tindrà una aplicació on line

Diferents membres de la societat civil donen suport a la idea

Ha arrencat el projecte per la futura pel·lícula Barcelona 1714 liderat pel productor alemany-català Heiko Kraft i dirigit per la directora tarragonina Anna M. Bofarull amb una campanya de micromecentatge, que s'ha posat en marxa aquest dilluns. El film, que està a mig camí entre la ficció i l'animació i es rodarà en 3D, tractarà l'episodi del setge que va viure la Barcelona fa gairebé tres segles per part de les tropes castellanes i franceses, però ho fa amb una història d'amor com a eix central de l'argument.

L'Agnès és la protagonista de Barcelona 1714, una noia que intenta sobreviure en una ciutat en guerra. L'actriu que interpretarà aquest paper sortirà de quatre càstings que es faran en les quatre demarcacions catalanes. Com han explicat en un comunicat els realitzadors del projecte, la pel·lícula tractarà temes universals com “l'amor i la passió, la voluntat de viure i de la lluita per defensar la dignitat col·lectiva”.

Des de Barcelona 1714 es vol crear una aplicació on line com a canal de distribució “primordial” i que permeti descarregar-se tota una sèrie de material extra vinculat al projecte, com és un joc a internet, material gràfic o la banda sonora.

Consell de Cent del 2014

Han destacat que volien fer aquest camí de la mà d'un Consell de Cent del 2014, un grup de persones representatives de tots els àmbits de la societat civil catalana, que donen suport al projecte i han citat a Miquel Calçada, Màrius Serra, Toni Albà, Biel Duran, Joan Crosas, Fermí Fernández, Quim Masferrer, Oriol Grau, Joan Reig, Joan Fortuny, Enric Masip, Ernest Benach i Patricia Gabancho, entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.