Comunicació

estrena

Canal Català inicia un espai independentista

Canal Català estrena aquesta nit Escrivint la independència (22.10 h), un programa setmanal de 45 minuts que seguirà l'actualitat del procés independentista. Dirigit i presentat per Igor Llongueres, el nou espai parlarà amb els protagonistes del procés, recopilarà les notícies més importants, repassarà algunes de les piulades més interessants i també recuperarà fragments de programes de televisió i vídeos de la xarxa que facin referència al procés.

A més del repàs a l'actualitat, el programa tindrà altres seccions fixes, com ara La dada –un membre del Cercle Català de Negocis (CCN) explicarà arguments econòmics a favor de la independència–; un reportatge sobre un municipi de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) –el primer dia és Balaguer–; i una conversa al plató amb un periodista sobre el procés. La idea és emetre ara 12 programes fins a finals de juliol i estrenar la segona temporada al setembre coincidint amb la Diada.

REDACCIÓ

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.