Comunicació

SÈRIE

‘Gran Nord', de TV3: l'adéu definitiu

L'Anna (Aina Clotet) i l'Ermengol (Nacho Fresneda) no acaben de concretar la seva relació i els habitants de Nord els animen a fer la mostra del compromís, un ritual molt antic per ajudar les parelles a començar el seu camí. Amb aquest inici de trama es posa punt final a la sèrie Gran Nord (TV3, 21.50 h), que s'acomiada avui de l'audiència definitivament, ja que no hi haurà tercera temporada.

Gran Nord va acabar la primera temporada –emesa el maig del 2012– amb una audiència mitjana de 481.000 espectadors i un 16,1% de quota de pantalla. Els nous episodis, estrenats l'abril d'aquest any, han tingut un seguiment menor. L'audiència mitjana de la segona temporada, a falta de l'últim episodi d'avui, és de 370.000 espectadors i un 12,3% de quota de pantalla. Gran Nord, que va estrenar la segona temporada amb un 15% de quota, ha tingut la competència, fins al juny, de la sèrie d'aventures Águila roja, que liderava la franja.

GEMMA BUSQUETS

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.