Comunicació

TELEVISIÓ

TV Girona estrena ‘La ciutat dels llibres'

Presentat per Jordi Grau, l'espai comença amb una conversa amb Joaquim Nadal

TV Girona recupera des d'avui la divulgació literària amb l'espai de producció pròpia La ciutat dels llibres (21.00 h). El programa ja s'havia emès fins al 2010 i el presentava l'historiador Xavier Carmaniu. Ara, en aquesta nova etapa se'n fa càrrec el periodista d'El Punt Avui Jordi Grau. L'objectiu de TV Girona és tenir una finestra setmanal al món de les lletres i de proximitat.

Cada programa té un autor com a convidat, amb qui es parlarà de la seva obra més recent i tota la història que l'envolta, i de la seva trajectòria com a escriptor; a més, coneixerem la seva opinió sobre diferents temes. Al final també es faran recomanacions de llibres. Segons Jordi Grau, la voluntat del programa és mantenir una conversa i, en cap cas, es tracta de fer crítica literària.

La ciutat dels llibres, de 25 minuts de durada i amb redifusions els dijous a les 16.00 h i els dissabtes a les 20.00 h, està obert no només a escriptors, sinó també a personalitats relacionades amb el món editorial com ara editors, directors de col·leccions i llibreters. El primer convidat és l'exconseller Joaquim Nadal, que ha presentat Fent tentines per la vida. En les pròximes edicions, està prevista la participació de Mar Bosch, guanyadora del premi Casero del 2012, i Rafel Nadal, entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.