Comunicació

EL PUNT aVUI TELEVISIÓ

‘Fem via' recupera ‘El país que volem'

El Punt Avui Televisió emet des d'avui, Dijous Sant, i fins al dilluns de Pasqua redifusions del programa Fem via (21.30), que s'ha fet en col·laboració amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb l'objectiu de divulgar la feina que fa l'ANC i aclarir dubtes en relació amb el procés independentista. En l'edició d'avui dijous, Fem via recupera l'entrevista que Igor Llongueres va realitzar a Jordi Manyà, coordinadora del projecte de l'ANC El país que volem. Es tracta d'una iniciativa ambiciosa de l'ANC que pretén dotar d'arguments i debat una de les preguntes que sovint es troben des de l'ANC en relació amb el procés: “La independència, per fer què?”

D'altra banda, continua la retransmissió de la gigafoto de la Via Catalana. El Punt Avui Televisió cobreix al llarg de la jornada des del tram 556 fins al tram 610, els dos inclosos. El recorregut passa per Sils, Caldes de Malavella, Riudellots de la Selva, Aiguaviva, Fornells de la Selva, Girona i Sarrià de Ter.

REDACCIÓ

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia