Comunicació

La televisió pública France3 emetrà un programa sobre la V de la Diada

Diumenge al matí el programa Viure al País serà un monogràfic sobre el procés català

Un equip de la cadena francesa va seguir els nord-catalans que es van manifestar a Barcelona

La cadena de televisió pública France3 emetrà diumenge una emissió enregistrada el passat 11 de setembre a Barcelona durant la Diada, emmig de la V que va mobilitzar gairebé dos milions de persones favorables al referèndum per la independència de Catalunya.

Les càmeres de France3 van seguir els catalans dels nord, ciutadans francesos, que van participar a l V, al tram 28. En el programa hi ha imatges, també, del Born on els vestigis visibles testimonien de la caiguda de Barcelona en 1714 davant les tropes franco-espanyoles.

S'hi entrevisten també persones contràries a la consulta del 9N i que es mobilitzen per impedir la ruptura territorial espanyola. Dos experts parlaran dels temes jurídics i de dret constitucional, Joan-Lluis Perez, professor de dret constitucional a la UAB i Xavier Cuadras, professor d'economia.

El programa Viure al País, en català, serà difusat el diumenge 28 de setembre a les 11,25 a la tercera cadena de la televisió pública francesa i serà presentat per Joan Lopez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia