Comunicació

Seguiment a la televisió de l'acte de suport dels municipis al 9-N

Les cadenes i ràdios locals ho retransmetran i també el canal 3/24, que en farà una cobertura especial

Televisions i ràdios locals d'arreu de Catalunya retransmetran aquest matí l'acte de suport del municipalisme a la consulta del 9-N. Centenars d'alcaldes s'aplegaran a Barcelona per traslladar al president de la Generalitat, Artur Mas, el pronunciament dels ajuntaments a favor del dret a decidir, que s'ha ratificat durant les darreres setmanes en forma de mocions aprovades en els plens municipals.

A partir de 2/4 d'11, un programa especial produït per La Xarxa seguirà el desenvolupament de la jornada, que arrencarà amb la benvinguda que l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, dispensarà als batlles al pati de l'ajuntament per, seguidament, creuar tots junts la plaça Sant Jaume, en direcció al Palau de la Generalitat. L'acte es completarà amb els parlaments del president Mas i diferents representants del món local. L'especial serà conduït des del plató de La Xarxa per Ares Escribà, cap d'informatius de Lleida TV. La periodista lleidatana moderarà diferents taules rodones en què comentaristes i directors de mitjans locals analitzaran la implicació del món local amb el 9-N. També hi haurà connexions en diferents punts amb Albert Brosa, director d'Olot TV; Víctor Palomar, cap d'informatius d'El 9 TV, i Clara Tena, cap d'informatius de Canal Terres de l'Ebre.

El canal 3/24 ho cobrirà a partir de les 11 del matí. A partir de les 12 del migdia, el periodista Òscar Armengol transmetrà l'acte. També El Suplement, de Catalunya Ràdio, en farà seguiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia