Comunicació

Arrenca la nova ràdio municipal de Barcelona

L'emissora, que emet des del 25 de setembre, inaugura el seu estudi principal

Barcelona FM, la nova ràdio municipal de la capital catalana, va estrenar ahir el seu estudi principal i, d'aquesta manera, va culminar la seva posada en marxa, que es va iniciar el 25 de setembre passat amb les primeres emissions. La ràdio ocupa la freqüència 91.0 del dial i està integrada amb Barcelona Televisió –amb la qual comparteix redacció, mitjans tècnics i personal– i amb el portal digital BTV Notícies.cat. Coincidint amb la inauguració, l'alcalde de la ciutat, Xavier Trias, i el president del consell d'administració de la societat municipal Informació i Comunicació de Barcelona, Carlos Nieto, van signar un contracte programa per als pròxims tres anys, amb l'objectiu de donar estabilitat a la nova emissora.

“Volem uns mitjans de comunicació de proximitat, a l'abast de tota la gent dels barris de la ciutat, plurals i en què hi hagi la participació de tothom”, va afirmar Trias. L'alcalde, segons l'Agència Catalana de Notícies, també va dir que els mitjans locals de Barcelona han d'intentar ser “un referent de costos, de continguts i de la ciutat” perquè els ciutadans “se'ls sentin seus”. “Hem potenciat BTV i hem estat capaços d'unir-la amb Barcelona FM i aconseguir una gran força, no només de present, sinó de futur”, hi va afegir. A l'acte d'inauguració hi va assistir també el director de Barcelona FM i BTV, Àngel Casas, que va assegurar que la posada en marxa de la nova emissora és una “fita que no havia ni imaginat” i de la qual té “un gran orgull professional”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia