Comunicació

COMUNICACIÓ

Guia sobre el tractament de la prostitució en els mitjans

Evitar la reproducció d'estereotips, no banalitzar ni fer sensacionalisme i donar visibilitat a les persones que es lucren a través de la prostitució i als clients que la fan possible són algunes de les recomanacions recollides en el document sobre el tractament de la prostitució en els mitjans de comunicació elaborat per l'agència Abits de la regidoria de la Dona de l'Ajuntament de Barcelona i l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

El document, al qual s'han adherit onze mitjans, entre els quals hi ha El Punt Avui, detalla quinze recomanacions amb les quals es pretén evitar que el focus mediàtic recaigui sobretot en les dones que exerceixen la prostitució i no en aquells que la fan possible. Així, s'insta a abordar el fenomen en tota la seva complexitat social, a respectar la dignitat i llibertat de les dones que l'exerceixen i a fer visibles els qui fan negoci o delinqueixen a través de la prostitució i els qui, en demandar-la, l'afavoreixen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia