Comunicació

‘País Km 0' (La Xarxa), Premi Zapping 2015 al millor programa de TV local

Helena García Melero s'endú el guardó a la millora presentadora per ‘Els matins' (TV3)

Francesc Orella (millor actor) i ‘Una mà de contes' (millor programa infantil) són els altres premiats catalans

Els televidents també premien ‘El Objetivo' (La Sexta), ‘Masterchef' (La1) i l'actriu Megan Montaner, entre altres

Els espectadors de televisió catalans han atorgat al programa de la Xarxa de Televisions Locals País Km 0' el Premi Zapping 2015 al millor programa de televisió local. La presentadora Helena Garcia Melero s'ha endut el guardó a la millor presentadora; Francesc Orella el de millor actor i Una mà de contes el de millor programa infantil. Aquests són els premiats catalans de la XX edició dels Premis Zapping, que concedeix Telespectadors Associats de Catalunya (TAC).

La gala de lliurament s'ha celebrat aquest dimecres al vespre a l'auditori del Caixafòrum de Barcelona i ha estat conduïda per Lluís Marquina, presentador de Generació digital (C33), i Georgina Pujol, reportera de Quèquicom, també de Televisió de Catalunya (TVC).

Helena Garcia Melero s'ha imposat a Pedro García Aguado (Hermano mayor, Cuatro) i Cristian Gálvez (Pasapalabra, Telecinco), com a millor presentadora de l'any al capdavant d'Els matins de TV3.

Francesc Orella ha rebut el Zapping al millor actor pel seu paper al telefilm de Miguel Bardem Prim, el asesinato de la calle del turco (Ramon Madaula i Eloy Azorín s'han quedat sense guardó).

El de millor actriu ha estat per a Megan Montaner, pel seu paper a la sèrie Sin identidad d'Antena 3. Les altres finalistes eren Sílvia Abril i María Pujalte.

En l'apartat de programes, el Zapping al millor programa d'actualitat informativa se l'ha endut El objetivo, d'Ana Pastor (La Sexta), que s'ha imposat al .Cat de TV3, que condueix Ariadna Oltra, i a Viajando con Chester (Cuatro), de Risto Mejide.

El premi al millor programa d'entreteniment ha estat per a Masterchef (La1), que guanya per segon any consecutiu. S'han quedat sense premi El jefe infiltrado (La Sexta) i ¡Boom! (Antena 3).

Pel que fa als programes culturals, Órbita Laika (La2) s'ha imposat als espais de TVC (S)avis (C33) i Collita pròpia (TV3).

El guanyador en la categoria de programes infantils ha estat el programa del canal Súper 3 Una mà de contes.

El Zapping a la millor iniciativa d'Internet o App ha estat per a Bosque de fantasías. El millor videojoc, Mario Kart (Nintendo), i el millor videojoc infantil, Invizimals: La Resistencia (Sony).

El Premi Especial de TAC ha estat concedit aquest any a Con mis ojos de La 2 de TVE i la productora Media 3.14, en col·laboració amb la Fundació ONCE i Renfe. El programa ha estat reconegut per apropar a l'espectador les noves experiències d'una persona invident, a través dels sentits, i per ajudar a trencar les barreres que els separen.

El Premi Valors ha estat per a Tenim un pla, de TVC i Parlem Produccions, “pel seu suport als emprenedors catalans amb consells estratègics plens d'optimisme”.

Finalment, el Premi del Grup d'Anàlisi de Programes (GAP) ha anat a la sèrie Los misterios de Laura, de TVE i Boomerang TV, “per oferir una sèrie familiar, amb els ingredients necessaris per a un entreteniment de qualitat: intriga, humor i personatges entranyables”.

Durant la gala d'enguany han actuat el grup percussionista Karabassà, el monologuista Andrés Torres, la cantant de soul i R&B Izah, i l'il·lusionista Sergi Buka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia