Comunicació

‘Serielizados' aposta per “joies ocultes” de les sèries

El festival, que comença dijous, inclourà una tertúlia sobre el nou consum audiovisual i la pirateria

El festival Movistar Serielizados , que comença dijous, aposta per “joies ocultes” per als addictes a les sèries de televisió, segons va destacar en roda de premsa dilluns el seu codirector Víctor Sala. La segona edició d'aquest festival, que se celebrarà a l'Arts Santa Mònica, vol convertir Barcelona en la capital de les sèries durant tres dies. El propòsit és que Serielizados arreli per “formar part del teixit cultural de Catalunya”, segons va destacar el director de màrqueting de Movistar a Catalunya, Javier Muniáin. La programació inclourà tertúlies sobre diferents gèneres, com ara la comèdia, segons el codirector del festival Betu Martínez.

Pel primer dia s'ha programat una xerrada sobre la pirateria i el nou consum audiovisual. Entre els participants hi haurà Oriol Solé (Series.ly), Javier Olivares (creador d'El Ministerio del Tiempo), Juan Carlos Tous (Filmin) i el crític Josep Maria Bunyol. Un dels plats forts del festival serà el dissabte 18 amb la visita del guionista americà Dan Harmon, creador de les sèries Community i Rick & Morty, que mantindrà una entrevista amb el periodista i crític de cinema Toni Garcia Ramon. També s'estrenarà a l'Estat espanyol la sèrie britànica Fortitude, el dijous 16 d'abril.

D'altra banda, a la festa d'inauguració, dijous a la nit a la sala Apolo2, hi haurà un combat èpic entre Joan Colomo i El Niño de la Hipoteca interpretant les músiques de les sèries més famoses del món, des de Bola de drac fins a True detective.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia