Comunicació

Ràdio Associació de Catalunya premia “El Mural” d'Escola Valenciana

Un programa radiofònic coral dirigit per la periodista Amàlia Garrigós que es distribueix per Internet i diverses plataformes informatives valencianes

El programa radiofònic “El Mural”, d'Escola Valenciana, ha estat reconegut per Ràdio Associació amb el Premi al Millor Programa d'Innovació 2015.

Ràdio Associació convoca aquestos premis dins del territori d'àmbit lingüístic des de fa 15 anys i són, per dir-ho així, l'equivalent als Premis Ondas en la nostra llengua.

La presentadora i directora d'aquest espai - Amàlia Garrigós, ha mostrat la seua satisfacció pel guardó, el qual oferirà a tots els treballadors de l'extinta RTVV el dia del lliurament del premi que tindrà lloc a Barcelona demà dijous 30 d'abril.

El jurat dels Premis Ràdio Associació ha combinat més que mai en el veredicte de la 15a edició el reconeixement a la trajectòria professional d'alguna de les cares més populars de la ràdio en català amb els nous projectes i talents que apareixen dins el mapa radiofònic.

En la categoria de Premi a la Innovació, el guanyador ha estat el programa “El Mural”, d'Escola Valenciana, que combina l'emissió en ràdios locals i internet, tot convertint el buit deixat per la desaparició de la ràdio pública valenciana en una oportunitat innovadora de presentar la realitat social i cultural del País Valencià.

Amb anterioritat, aquesta societat cooperativa encarregada de fer el lliurament d'aquests premis raiofònics, havia premiat l'any 2008, el programa “Quatre en un taxi” dirigit pel periodista Zequi Castellano i presentat per Aldaia Ràdio i la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia