Comunicació

Desconnexions territorials al canal TV3 HD

A partir d'avui caldrà tornar a sintonitzar alguns aparells per rebre el senyal

Les desconnexions territorials del TN comarques i els programes especials en desconnexió, com els debats electorals, també es podran veure en alta definició, a través del canal TV3 HD, a partir d'avui.

A les demarcacions de Girona, Tarragona, Lleida i la Val d'Aran, el canal TV3 HD canviarà els seus paràmetres tècnics a partir de les set del matí. Alguns models de televisor actualitzaran automàticament la informació del canal i, en aquest cas, no caldrà fer-hi res. Si el televisor no ha fet aquesta actualització de manera automàtica, caldrà fer-la de manera manual i tornar a sintonitzar o refrescar el canal TV3 HD per no perdre'n el senyal. En el cas de la demarcació de Barcelona, no cal fer-hi cap modificació, ja que la desconnexió del TN comarques ja es pot veure pel canal TV3 HD. Per resoldre els dubtes dels espectadors, tota aquesta informació estarà disponible dins del web www.tv3.cat o al telèfon 012.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia