Comunicació

Ja hi som

Des de l'edició d'avui, el centre de producció del diari ja és al carrer Güell del barri de la Devesa

Les noves instal·lacions incorporen un plató televisiu per complementar les emissions d'El Punt Avui TV de Sant Just Desvern i una sala d'actes

Des d'avui mateix El Punt Avui estrena seu, al número 68 del carrer Güell, al barri de la Devesa, i molt a prop de l'edifici de La Farinera on ha tingut la redacció els últims quinze anys. La nova seu central del diari, on es continuarà atenent els lectors d'El Punt Avui, de L'Esportiu, de Presència i del Club del Subscriptor, integra tots els serveis informatius, publicitaris i administratius en un sol espai ampli i diàfan, i disposa d'un equipament modern i d'alta eficiència tecnològica per continuar oferint el millor servei. A més, incorpora un plató televisiu de 210 metres quadrats per a les emissions d'El Punt Avui TV i una sala d'actes amb capacitat per a 80 persones. Amb el canvi de seu, el grup editor Hermes Comunicacions fa també una aposta decidida pels nous mitjans de comunicació digitals i audiovisuals sense perdre l'essència d'un model periodístic basat en la combinació del projecte nacional amb les edicions locals de proximitat. Per afrontar els reptes de la nova etapa, la seu gironina compta amb un equip de professionals format per més de 160 persones, entre periodistes, fotògrafs, comercials, dissenyadors gràfics, correctors i personal d'administració i serveis que traslladen al nou escenari el mateix esperit que ha caracteritzat el diari des de la seva fundació, el 1979.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia