Comunicació

La Cartellera Túria torna a l'Auditori de Burjassot

Es desenvoluparà dissabte 4 de juliol la XXIV Gala del Premis d'aquesta publicació valenciana

La vila de Burjassot torna a situar-se a l'epicentre de la cultura el proper dissabte 4 de juliol, quan a l'Auditori de la Casa de la Cultura comence la Gala de lliurament dels XXIV Premis Túria que cada any fa públics aquesta veterana publicació valenciana.

Una publicació que enguany fa 51 primaveres i que cada any premia el més destacat del món d ela cultura, el cinema, la política i les arts en el seu conjunt.

L'acte de lliurament d'enguany començarà a les 21,45 hores i, a l'igual que en anteriors ocasions, el setè art copa gran part dels guardons previstos, substanciats amb l'escultura d'un falcó.

En la branca teatre, la Cartellera Túria premia enguany el Festival de Mim de Sueca, que arriba al seu XXV Aniversari, i la Fira del Llibre de València rebrà el falcó cultural.

L'edció d'enguany estarà presentada pels periodistes Arturo Blay i Amadeo Salvador i comptarà també amb la visió singular de l'actor Xavi Castillo, que farà una lectura ben efervescent de l'actualitat política i social viscuda al País Valencià des del passat 24M.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia