Societat

Homenatge a Teresa Rebull dissabte a Ceret

A l'ocasió del Dia de la dona, l'associació Enraonem organitza a Ceret una diada d'homenatge a la cantant i militant dels drets de la dona, Teresa Rebull. L'acte tindrà llovc a la Mediateca de Ceret amb el vernissatge d'un exposició de les obres de l'artista a les 11h, seguit a partir de 14h30 d'una taula rodona al voltant de la Teresa amb la presència de marie-Claude Valaison, conservadora, de Miquel Arnaudies, artista, escriptor i president de la Federació i de Robert Triquère de les edicions Balzac éditeur,

Teresa Rebull, «l'àvia de la Nova Cançó» instal.lada a Banyuls de la Marenda després de la Retirada incarna la fidelitat a la cultura i als ideals de justícia a través la seva implicació política i artística. La seua autobiografia En chantant, publicada per Balzac és el relat d'una vida sencera dedicada a las lluites socials i a la defensa dels drets de les dones i a l'art.

Informacions : 06-10-61-67-52

'Signa un vot' a Ceret i Elna

Dissabte 8 de març Ceret acollirà per segona vegada la recollida d'adhesions del “Signa un vot”. La campanya s'emmarca en l'acte d'homenatge a Teresa Rebull.

El dia anterior, divendres 7 de març, és a Elna, a la plaça del mercat, que tindrà lloc la recollida de firmes.

“Signa un vot” és una campanya de l'ANC-Catalunya Nord per recolzar el procés sobiranista de Catalunya Sud , un acte “de solidaritat i d'afirmació de catalanitat” segons els seus promotors..

Els organitzadors informen que cal imperativament fer-ho de manera presencial i amb carnet d'identitat o passaport que per a adherir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia