Salut

Sanitat

Lloret exigeix que no es tanquin les urgències

CiU i el PP presentaran dues mocions en el proper ple per exigir que es mantinguin, i el PSC demana que es consensuï una moció entre tots

L'equip de govern de Lloret de Mar (CiU i ERC) i el PP presentaran, en el proper ple i per separat, mocions per “exigir” al departament de Salut de Girona que mantingui el servei d'urgències al CAP del centre, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Per la seva banda, el PSC també va fer pública ahir una nota de premsa en el mateix sentit, i aposta per consensuar una moció de tots els grups.

Les urgències de Lloret de Mar, igual que en molts altres municipis de la Selva, tancaran a partir de dilluns, però tant els grups que presenten les mocions com el PSC, recorden que Lloret té més de 40.000 habitants i que l'ambulància medicalitzada de què disposarà la població que ha de donar cobertura a les mancances és del tot insuficient. Alerten, a més, que la supressió de les urgències significarà el col·lapse del servei d'urgències de l'hospital de Blanes.

El PSC exigeix en el seu escrit que l'alcalde, Romà Codina, es posicioni en contra d'aquesta decisió presentant una moció conjunta de tots els partits polítics en què s'exigeixi un servei d'urgències a Lloret de Mar les 24 hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.