Salut

Salut

MILLOR, el PSC i ICV, contra el tancament de les urgències

Els grups del MILLOR, el PSC i ICV de Lloret de Mar, a l'oposició, han consensuat una moció contra el tancament de les urgències al CAP. Els grups exposen que tancar el servei d'urgències nocturnes de Lloret provocarà el col·lapse a l'Hospital de Blanes, atès que s'hi concentraran “tots els ciutadans afectats residents a Tossa, Lloret, Blanes, Tordera, Palafolls, Vidreres i Malgrat”. “Creiem que la tercera ciutat més gran de Girona (...) no pot acceptar de cap de les maneres aquesta reducció en el servei sanitari”, afirmen. Per això, els grups demanen que CiU i ERC (a l'equip de govern) modifiquin la moció que també presentaran perquè no demanin només mantenir les urgències durant l'estiu, sinó tot l'any. En el cas que la seva petició no sigui atesa, adverteixen que convocaran concentracions davant el CAP de Lloret.

D'altra banda, el Consell d'Alcaldes del Ripollès ha fet arribar al Departament de Salut el seu malestar pel procés seguit en la reorganització de les urgències a la comarca, que ha comportat, entre altres restriccions, la supressió d'un dels dos metges de guàrdia de les dues àrees bàsiques de salut del Baix Ripollès. També es queixen que Salut encara no hagi respost la seva petició de fer una reunió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.