Salut

Salut

Cartells per vendre el CAP d'Arbúcies

La plataforma contra les retallades va col·locar uns rètols de venda del CAP, que van ser retirats ràpidament

La lluita de la comarca de la Selva contra el tancament dels CAP també inclou la utilització del sentit de l'humor. A Arbúcies, la plataforma pel manteniment de les urgències nocturnes al centre d'atenció primària de la població, diumenge al vespre va penjar dos cartellets a la façana del centre que imitaven en color i forma els que solen col·locar les immobiliàries en els edificis o locals que posen a la venda. A sota de les lletres més grosses de “Es ven” figurava com a raó el Sr. Boi Ruiz i hi constava el telèfon de la conselleria de Salut per a qui volgués més informació. Així, la plataforma d'Arbúcies volia cridar l'atenció sobre les intencions de la Generalitat de “trossejar i privatitzar el sector sanitari”.

La reacció immediata dels responsables sanitaris de fer arrencar els cartells va posar de manifest que no comparteixen el mateix sentit de l'humor que els “indignats” d'Arbúcies, els quals consideren que l'arrencada dels cartells posa de manifest que “la sanitat pública representa un perill per als interessos personals i professionals de Boi Ruiz”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.