Salut

SALUT

Detecten legionel·losi al pavelló de la Bisbal

En uns controls realitzats abans de Nadal per Dipsalut, l'organisme sanitari que depèn de la Diputació de Girona, s'han detectat nivells de legionel·losi en l'aigua calenta del pavelló municipal de la Bisbal, segons informa el club esportiu Bisbal Bàsquet en la seva pàgina web. Aquest fet ha provocat que els jugadors dels diversos equips del club s'hagin de dutxar als vestidors del camp de futbol nou.

Després de la detecció de la legionel·losi s'han dut a terme un seguit de mesures per rebaixar-ne els nivells per tal que les dutxes puguin tornar a ser utilitzades. Dimecres passat se'n van extreure noves mostres, els resultats de les anàlisis de les quals se sabran el dia 19 de gener.

Tot i això, i a l'espera d'aquests resultats, el patronat d'esports municipal veu difícil que, a partir del dia 9 de gener, quan es reprendrà tota l'activitat esportiva, els vestidors del camp de futbol puguin ser utilitzats per tots els esportistes. Pel que fa al cap de setmana, es procurarà que tots els equips visitants puguin dutxar-se als vestidors del camp de futbol “per no malmetre la imatge que s'emporten el forasters de la Bisbal”, segons s'explica a la web.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.