Salut

infància

La comunicació amb els pares, la millor protecció per als fills

Un estudi científic dut a terme en quaranta estats europeus i fet públic ahir per l'OMS demostra allò que, segurament, bona part dels ciutadans ja pressuposen: que una bona comunicació entre pares i fills és la manera més eficaç de transmetre valors i donar eines als nens i els joves perquè facin front amb èxit a situacions de risc.

Segons una àmplia enquesta feta a nens d'11, 13 i 15 anys, aquells que mantenen una comunicació fluida amb els pares tenen una imatge més bona del propi cos, valoren la seva salut, mostren comportaments menys agressius i tenen menys risc de consumir drogues.

Segons les dades, la comunicació amb la mare acostuma a ser més fàcil i de caràcter més íntim, mentre que amb el pare s'orienta a objectius més específics. A l'Estat espanyol, un 81% de les noies de 15 anys i un 79% dels nois afirmen que és fàcil parlar amb la mare. Pel que fa al pare, els percentatges són d'un 52% i un 68%.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.