Salut

salut

L'interès pel sexe encara es manté intacte malgrat la crisi

El 74% dels adults de l'Estat estan contents amb la seva vida sexual

Els japonesos són els menys satisfets

Els estralls de la crisi no han fet minvar l'interès pel sexe entre la població adulta de l'Estat espanyol. Almenys això és el que es desprèn de l'enquesta que cada any elabora, a escala mundial, la marca de preservatius Durex. Deixant de banda si les persones enquestades responen a les preguntes amb sinceritat, els resultats de l'informe d'aquest any indiquen que en alguns dels estats més afectats per la crisi, com Grècia i Espanya, és on la població adulta està més convençuda que una bona vida sexual és fonamental per millorar l'estat d'ànim general.

Entre els ciutadans de l'Estat espanyol, el 72% consideren que tenir bon sexe millora l'humor i és una part molt significativa de la vida. Però és entre els grecs i els hongaresos que aquesta creença està més generalitzada (82%). Els espanyols, a més, creuen que una vida sexual satisfactòria permet reduir l'estrès (61%) i millorar com a marits i esposes. (51%). De fet, el 33% pensen que si el sexe amb la parella és bo, la probabilitat de ser infidels pràcticament desapareix.

Una altra dada sorprenent: el 80% dels enquestats a l'Estat espanyol afirmen que la seva parella és bona a l'hora de proporcionar-los plaer sexual, un percentatge superior a la mitjana mundial (75%).

Nigèria, al capdavant

El 74% dels enquestats espanyols estan satisfets amb la seva vida sexual, sis punts per sobre del que reflectia l'informe del 2011. Però els adults més satisfets són els de Nigèria i Indonèsia (85%), i els menys satisfets, els de Corea del Sud (54%) i el Japó (40%).

Per mantenir viu el desig, el 49% dels espanyols parlen de les seves preferències sexuals amb la parella i el 28% utilitzen joguines sexuals. D'altra banda, el 23% manifesten que els agradaria practicar sexe amb més d'una persona alhora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.