Salut

salut

Prevenir al·lèrgies alimentàries per mòbil

Dos germans de Roses, Pere i Esteve Guerra, enginyer informàtic i emprenedor, respectivament, han creat una aplicació per a mòbils, batejada amb el nom de Foodlinker, que permetrà a las persones amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries determinar si un producte és compatible amb el seu perfil, que haurà introduït prèviament. Per mitjà de la lectura del codi de barres del producte, l'aplicació proporcionarà a l'usuari una informació fiable sense necessitat que hi hagi cobertura telefònica a l'establiment.

Pere Guerra ha explicat que, després de quatre anys de treball per desenvolupar l'aplicació amb especialistes de l'hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona i l'associació de fabricants i distribuïdors (Aecoc), ara s'està treballant per convèncer els fabricants de productes alimentaris que introdueixin les dades dels seus productes a la pàgina web que han creat amb aquesta finalitat. L'objectiu és que el gener de l'any que ve aquesta aplicació ja pugui entrar en funcionament i que es pugui descarregar gratuïtament. Avui, el projecte es presenta públicament en un acte a l'hospital de Sant Joan de Déu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.