Salut

salut

L'ICS nomena director del Trueta un metge de l'hospital

Antoni Juan Pastor ha ocupat la direcció clínica d'Urgències, Medicina Interna i Malalties Infeccioses

L'Institut Català de la Salut (ICS) ha nomenat el doctor Antoni Juan Pastor nou director de l'hospital Josep Trueta de Girona quinze dies després d'haver destituït la doctora Àngels Morales d'aquest càrrec. El doctor Juan, de 46 anys i natural de Palma de Mallorca, és doctor en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en medicina interna per l'hospital de Bellvitge. El juny del 2011, va incorporar-se al Trueta, on fins ara havia ocupat la direcció clínica d'Urgències, Medicina Interna i Malalties infeccioses.

Representants de la junta de personal del Trueta, que en el seu moment van qualificar d'arbitrària la destitució de la doctor Morales, van eludir ahir de fer cap pronunciament sobre el substitut de Morales adduint que no han mantingut encara cap trobada amb ell, si bé van veure bé que sigui un professional que ja coneix el centre. L'arribada, el 2011, del doctor Juan per portar la coordinació d'Urgències, Medicina Interna i Malalties Infeccioses no va ser, però, ben vista pels sindicats, perquè va representar la creació d'un nou càrrec intermedi enmig de les retallades. Fonts del Trueta desconeixien ahir si el càrrec que deixa vacant el doctor Juan serà novament ocupat o no. Al llarg de la seva trajectòria professional, el doctor Juan va exercir com a metge en diversos centres hospitalaris, com ara l'Institut Universitari Dexeus, l'hospital comarcal de la Selva, l'hospital comarcal de Sant Boi i l'hospital universitari de Bellvitge. En els dos últims centres, va assumir responsabilitats directives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.