Salut

salut

La clínica Onyar de Girona vol atreure turisme sanitari

Les deu societats mèdiques que porten la gestió del centre privat tenen previst invertir un milió d'euros, entre aquest any i el vinent, en la millora d'alguns serveis i equipaments

Un dels objectius dels nous gestors de la clínica Onyar de Girona és obrir-se a nous mercats i atreure pacients estrangers mitjançant l'establiment d'acords amb mútues d'altres països europeus. Actualment, la clínica Onyar, a través dels Centres Mèdics Catalunya Costa Brava, amb presència per exemple a Lloret de Mar, ja atén turistes que passen les vacances al litoral gironí. Però el consorci que gestiona el centre privat vol fer un pas més i atraure turisme sanitari oferint, tot l'any, una cartera de serveis que inclouria des de l'atenció urgent fins a les visites especialitzades i les operacions programades, i que es cobrarien a través de la mútua o de manera privada. En aquesta línia, ja s'ha creat una nova unitat d'atenció específica per a turistes dotada de traductors. Així van explicar-ho ahir el conseller delegat i el president del consorci, Robert Ortiz de Zevallos i Xavier Busquets, respectivament. “No ens tanquem a cap àmbit”, van subratllar. Amb l'objectiu de convertir-se en el centre de referència de la sanitat privada a la ciutat de Girona i també a les comarques gironines, els gestors –un consorci format per deu societats mèdiques– té previst invertir entre aquest any i el 2014 un total d'un milió d'euros en la millora dels serveis. De fet, el consorci ja ha destinat mig milió d'euros a la compra d'un nou TC d'última generació per al servei de radiologia. I uns altres 600.000 euros en la millora de l'àrea d'atenció digestiva i endoscòpies, de la d'urgències i en la posada en marxa de la nova unitat per als turistes. En el decurs de l'any que ve s'invertiran uns 200.000 euros més en la millora de la resta d'àrees i unitats de la clínica.

Una nova entrada

Ara mateix, un dels projectes en què es treballa és el del trasllat de l'accés principal de la clínica al carrer del Carme com una manera d'obrir més el centre als ciutadans de Girona. I, junt amb aquesta iniciativa, a assolir a mitjà termini, s'han iniciat algunes actuacions per adquirir, en un termini no definit, l'immoble on està situada la clínica, i que ara és del grup L'Aliança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.