Salut

salut

El PSC acusa CiU de no tenir cap interès pel nou Trueta

Diu que el nou director de l'hospital, Antoni Juan Pastor, es contradiu amb el conseller de Salut, Boi Ruiz

El PSC va presentar ahir una pregunta al Parlament de Catalunya en la qual demana explicacions al conseller de Salut, Boi Ruiz, sobre les declaracions que el director del Trueta, Antoni Juan Pastor, va fer divendres passat en què assegurava que la construcció del nou centre no és urgent. La diputada socialista Marina Geli considera que aquesta declaració contradiu les que va fer el conseller de Salut, Boi Ruiz, qualificant de prioritari determinar en quins terrenys s'ha d'instal·lar el nou hospital. “Una vegada més, CiU demostra que no té cap interès per construir el nou Trueta i es dedica a marejar la perdiu”, va manifestar ahir la diputada del PSC i exconsellera de Salut. Geli hi va afegir que el seu grup portarà el projecte al pressupost del 2013 perquè per al seu partit la construcció del nou Trueta “sí que es una prioritat de primer nivell des del punt de la millora de la salut i per a l'impuls de la investigació i la nova facultat de medicina”. Geli també lamenta el silenci de l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont.

Altres qüestions prioritàries

El nou director del Trueta –que fa tres setmanes que ocupa el càrrec– va declarar divendres passat que les condicions que reuneix actualment l'hospital per atendre els pacients són excel·lents i que no hi ha, des d'aquest punt de vista, cap urgència per construir unes noves instal·lacions. Hi va afegir que entenia la il·lusió que pot generar poder disposar d'un nou hospital, sobretot perquè és un projecte del qual fa molt de temps que es parla. A l'hora de parlar de prioritats, el doctor Juan Pastor va parlar de la necessitat d'aconseguir, amb la conjuntura actual, millorar l'assistència. “Aquest és el gran repte al qual hem de fer front”, va afirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.