Salut

salut

La fundació de Sant Pau ja té nou patronat

El nou patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de Sant Pau va quedar ahir constituït, en ser ratificats per la Molt Il·lustre Administració (MIA), el màxim òrgan de govern de la institució, els tres patrons proposats per la Generalitat i la candidata de l'Ajuntament de Barcelona. En espera que el Capítol Cardenalici de Barcelona, tercera institució present en la MIA, presenti candidat, el patronat va quedar constituït.

Els nous patrons són, a proposta de la Generalitat, Isabel de Diego Levy-Picard, directora general de Planificació i Seguiment d'Inversions Estratègiques del Departament d'Economia; Bibiana Segura Cros, assessora del gabinet del conseller de Justícia, i Enric Argelagués Vidal, director gerent del Banc de Sang i Teixits. Per la seva banda, l'Ajuntament ha tornat a proposar la delegada de Salut, Cristina Iniesta. Aquest patronat substitueix el que va dimitir en bloc el 7 de juny i haurà de decidir si tira endavant la recomanació del protectorat de fundacions de presentar concurs de creditors. La fundació té al seu càrrec la prestació de serveis assistencials. Una altra fundació gestiona el patrimoni de Sant Pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.