Salut

salut

El Centre de Rehabilitació de la Selva despunta

S'han atès 429 pacients i s'han fet 4.704 sessions en dos mesos

Les xifres són superiors a les de l'any passat

El Centre de Rehabilitació de la Selva Marítima ha atès en els dos primers mesos de funcionaments dels mòduls prefabricats de Fenals, a Lloret de Mar. 429 pacients i ha fet 4.704 sessions durant. Les xifres d'aquest centre, gestionat per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), són superiors respecte al mateix període de temps de l'any passat, quan el servei es realitzava a l'Hospital de Blanes, ubicat a menys de 5 quilòmetres. En aquell moment es van atendre 386 pacients i es van fer 4.387 sessions. La comparativa amb el 2012 és des del 16 de setembre fins al 15 de novembre: els dos primers mesos de funcionament a Fenals.

La interpretació que es fa des del centre és que les dades a l'alça avalen la decisió que es va prendre de traslladar les instal·lacions. Aquesta opció es va dur a terme quan les dependències de Fenals, que van quedar buides pel trasllat de la seva activitat al CAP del Rieral, també a Lloret, es va adaptar per oferir el servei de rehabilitació. Una de les avantatges de poder disposar d'aquests nous espais ha estat poder comptar amb un centre menys compartimentat i amb més clar o de dia. A, més, una de les sales es pot independitzar de la resta per dur a terme per aplicar tractaments que requereixen més intimitat. D'altra banda, ara també hi ha la possibilitat de poder fer dues consultes al mateix temps, quan a l'hospital només era una. En el centre de rehabilitació s'hi tracten fractures òssies (turmells, maluc, genoll, entre altres), així com problemes neurològics i les denominades àlgies, com ara cervicàlgia o lumbàlgia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia