Salut

salut

L'hospital de Blanes no perdrà més serveis

La direcció de la Corporació de Salut anuncia que no hi haurà més “reestructuracions”

Es descarta que el centre pugui acabar desmantellat

Les “reestructuracions” viscudes al si de la Corporació de Salut Maresme La Selva (CSMS) s'han acabat. Almenys de moment. Mesures com ara la concentració de cirurgia a l'hospital de Calella en detriment del de Blanes, on s'ha concentrat traumatologia; la marxa de ginecologia de Blanes a Calella, i el trasllat del CAP del Rieral a Fenals a Lloret de Mar, no es repetiran. “No hi ha cap reestructuració en aquest moment d'aquest caire que estiguem plantejant”, va anunciar Albert Fernández Terricabras, president de la CSMS. El màxim responsable de la corporació va insistir que ni pèrdues de serveis de l'hospital de Blanes ni nous trasllats de CAP “no estan plantejats en aquest moment” i va assegurar: “Quan es plantegin, ho direm.”

Tot i això, Fernández Terricabras va defensar les “reestructuracions” fetes fins ara i les va justificar per la realitat de l'ens: amb dos hospitals petits a molt poca distància. “La concentració de serveis ens dóna major expertesa, perquè hi pot haver uns professionals que es poden especialitzar en patologies, perquè n'incrementen l'activitat”, va explicar Fernández.

Dos hospitals, un error

En aquest sentit, el president de la corporació va admetre que el fet de tenir dos hospitals petits i no un de gran “és un problema”, però va matisar: “Estem on estem i no es planteja altra cosa que seguir tenint dos hospitals.” En aquest sentit, va descartar que l'hospital de Blanes pogués acabar desmantellat: “No es planteja res de res”, va assegurar, i hi va afegir: “Mai, almenys en els dos anys que fa que jo sóc aquí, ho he sentit a dir per ningú.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia