Salut

salut

Sant Joan de Déu doblarà la capacitat de l'hospital de dia

L'hospital Sant Joan de Déu ha iniciat les obres d'ampliació de l'hospital de dia, l'espai on cada any es fan 6.000 sessions de tractament a nens amb malalties cròniques o de llarga durada. L'objectiu és doblar la capacitat actual: passar de 12 a 24 butaques i oferir 10.000 sessions anuals.

Segons el gerent del centre, Manuel del Castillo, les obres costaran 1 milió d'euros. De moment, ja disposen de 100.000 euros, 40.000 dels quals van ser donats pel futbolista Xavi Hernández i la seva dona, Núria Cunillera, que van cedir els diners que van rebre com a regal pel seu casament. L'Obra Social La Caixa hi ha aportat una quantitat similar.

Per aconseguir els 900.000 euros restants, l'hospital ha posat en marxa una campanya de donació. No obstant, Del Castillo va assegurar que l'ampliació tirarà endavant encara que l'hospital hagi de demanar un crèdit. L'hospital de dia atén nens de tot l'Estat espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia