Salut

Neix una associació de metges jubilats

Un grup de metges jubilats de l'hospital Josep Trueta de Girona ha creat una associació perquè el seu coneixement i expertesa puguin ser utilitzats. L'Associació de Facultatius Jubilats Dr. Josep Trueta es va constituir oficialment el 5 de maig. La iniciativa va ser del pneumòleg Manel Rubio, president d'aquesta associació, que es va inspirar en una iniciativa semblant a l'hospital de Bellvitge. Els metges que van engegar aquest projecte són professionals que es van incorporar als hospitals als anys setanta i que aquests últims anys estan arribant a la seva jubilació. Segons Rubio, l'objectiu és “propiciar la continuïtat de la relació, així com la col·laboració voluntària i altruista dels seus associats, que permeti mantenir i, si és possible, augmentar, el prestigi de la medicina”. En els estatuts de l'associació, assenyalen que volen aprofitar la seva experiència i col·laborar amb diferents organismes sanitaris, com l'hospital Trueta i el Col·legi Oficial de Metges de Girona. En aquests moments s'està redactant un conveni per definir la relació i les línies de col·laboració entre l'associació i l'hospital Trueta.

Entre els projectes que es volen dur a terme hi ha l'organització de conferències i ponències de primer nivell que puguin interessar tant a professionals en actiu com a pensionistes. L'acte de presentació oficial de l'associació serà el 17 d'octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia