Salut

Solidaritat

Campanya ciutadana

La Mayka vol continuar lluitant

Santa Coloma de Gramenet s'aboca a ajudar una nena amb neuroblastoma que ha de seguir un tractament als Estats Units

La família necessita uns 400.000 euros per anar-hi

T é deu anys, els ulls grossos, plens de vitalitat, i unes ganes de lluitar que no s'han afeblit després de dos anys de combat contra el càncer. La Mayka Heredia Aguilar, una nena de Santa Coloma de Gramenet, vol continuar vivint i les seves opcions depenen ara de marxar als Estats Units, on hi ha l'única porta oberta a l'esperança. Quan tenia vuit anys li van diagnosticar un neuroblastoma, un tipus de càncer que li ha fet passar moltes hores de la seva vida a l'hospital Vall d'Hebron. Ara, després de patir una tercera recaiguda, el metges han dit a la família que no poden fer res més per curar-la i han remès el seu informe a un hospital de Nova York amb anys d'experiència en el tractament del neuroblastoma.

“La seva vitalitat ens empeny a moure'ns per mirar de portar-la als Estats Units, on hi ha possibilitats de tractar-la”, explica Antonio Heredia, tiet de la nena. Ara el problema són els costos del desplaçament i el tractament, que, segons Heredia, podrien ascendir a 400.000 euros, tot i que no coneixen la xifra exacta. Per això han encetat la campanya Todos con Mayka a les xarxes socials per sumar adhesions i aconseguir que tothom hi aporti el que pugui. De moment, han aconseguit el suport de comerciants i paradistes, que han començat a recaptar diners i que tenen previst muntar actes solidaris per aplegar fons.

Les aportacions es poden fer al compte del Banc de Sabadell IBAN ES39 0081 0009 6700 0650 2756. Qualsevol iniciativa és benvinguda i els organitzadors agraeixen el suport dels colomencs i de tota la gent que els dona ànims per continuar endavant perquè la Mayka es curi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia