Salut

L'Institut Guttmann dóna 16 llits a Salut Empordà Cooperació

L'Institut Guttmann ha donat setze llits articulats amb baranes, procedents de la renovació del seu equipament, a Salut Empordà Cooperació. Aquest material ortopèdic, de segona mà i en molt bon estat de conservació, passarà a formar part de l'estoc que l'ONG de la Fundació Salut Empordà cedeix en préstec a persones amb pocs recursos econòmics.

El director de Serveis Generals de l'Institut Guttmann, Lluís Martínez, i el president de Salut Empordà Cooperació, Xavier Punset, van formalitzar ahir la donació del material, que està previst que avui arribi a la seu de l'ONG a l'hospital de Figueres.

Xavier Punset valora molt positivament la donació: “És un material molt útil del qual no disposàvem fins al moment i que se suma a la resta de donacions que hem rebut. Totes afavoreixen la dignitat de les persones amb pocs mitjans econòmics necessitades de material ortopèdic.”

A banda de la col·laboració de l'Institut Guttmann, l'ONG ha rebut diverses donacions de particulars que fan que en aquests moments disposi de tretze cadires de rodes –una de les quals és pediàtrica–, quatre cadires de bany, cinc caminadors, una grua i un matalàs antiescares, entre d'altres.

També ha començat a fer les primeres cessions i a rebre els primers retorns. “Com que ajudem persones amb pocs recursos econòmics, quan reben l'ajuda oficial retornen el material prestat”, ha explicat Xavier Punset.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia