Salut

El govern vol mantenir el model al CAP de l'Escala

El conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, va assegurar ahir dimecres que el govern farà “tot el possible” per mantenir l'actual model d'atenció sanitària a l'Escala i que la gestió de l'ambulatori ha de sortir pròximament a concurs, segons recollia l'agència Europa Press. Boi Ruiz va fer aquestes declaracions en resposta a la diputada del PSC Núria Segú, que va expressar la seva inquietud per aquest procés concursal, ja que el que es va fer el 2012, i que va ser suspès poc després, va adjudicar la gestió d'aquesta àrea sanitària bàsica a una “empresa privada amb ànim de lucre”, Eulen, cosa que fins aleshores mai havia ocorregut en la sanitat catalana. El conseller va dir en aquest sentit: “Farem tot el possible perquè el nou model de serveis integrals continuï.” Ruiz també va recordar que ara es treu la gestió de les àrees bàsiques de manera territorialitzada, i no s'ha fet un concurs general com el que es va fer el 2006, quan governava el tripartit.

Precisament, aquesta setmana acabava el termini per presentar-se al concurs per gestionar l'àrea bàsica de salut de l'Escala, però s'ha hagut d'aturar perquè s'havien plantejat dubtes sobre les bases del concurs. Segons fonts de Salut, aquesta mateixa setmana es reprendrà el termini per presentar propostes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia