Salut

La Diputació de Girona prorroga el servei de teleassistència

Destina 1,1 milions a allargar fins al 2017 els convenis per oferir-lo

El servei arriba a l'usuari 6.000

La junta de govern de la Diputació de Girona ha aprovat prorrogar dos anys més, fins a l'abril del 2017, els convenis de col·laboració que va signar el 2013 amb consells comarcals i ajuntaments per oferir el servei local de teleassistència. L'ens explica que ha constatat “una gran acollida i utilitat del servei” i per això ha apostat per allargar els convenis. Concretament, fins al 2017, es destinaran més d'1,1 milions d'euros al programa de teleassistència: 406.571,17 euros per al 2015, 570.466,19 euros per al 2016 i 176.032,68 euros per als primers mesos de l'any 2017.

L'acord ha coincidit amb l'assoliment de la xifra de l'usuari 6.000. Ahir, el vicepresident dela Diputació i responsable d'acció social, Xavier Soy, i representants de l'empresa Tunstall Televida van entregar un guardó commemoratiu a l'usuària 6.000, una veïna de Medinyà de 84 anys, Adoración Hidalgo, i al seu marit, Joan Massanas.

La Diputació, que explica que el nombre d'usuaris ha augmentat un 7% l'últim any, destaca que és un servei “que aporta autonomia, tranquil·litat i seguretat a la gent gran i als seus familiars”, i que en l'últim estudi sobre el grau de satisfacció dels usuaris del servei, que s'acaba de presentar, l'índex mitjà de satisfacció ha estat de 4,88 sobre 5 i el 83% dels enquestats han valorat l'atenció global del servei com a molt bona.

L'ens provincial recorda que els signants del conveni són els consells comarcals de la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l'Estany, el Ripollès i la Selva, i els ajuntaments de Blanes, Figueres, Lloret de Mar, Olot, Palafrugell, Salt i Sant Feliu de Guíxols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia