Educació

L'IES Baix Empordà de Palafrugell aconsegueix la norma de qualitat ISO 9001: 2008

L'institut d'ensenyament secundari (IES) Baix Empordà de Palafrugell ha aconseguit, després de tres anys, l'adopció d'un sistema de gestió de la qualitat seguint la Norma ISO 9001:2008. Per aconseguir-la, el centre educatiu es va acollir al projecte de qualitat i millora contínua del departament d'Educació de la Generalitat. La certificació ISO però, no és un objectiu, sinó que és un instrument per tenir eines per a la millora del centre de manera contínua.

Després de passar dues auditories internes, i una d'externa, i gràcies al personal del centre, es va poder superar amb èxit les fases i obtenir el segell que identifica l'institut com a centre certificat en l'ensenyament en formació reglada d'ESO, batxillerat i formació professional.

Per aconseguir-ho han hagut d'adaptar el sistema, amb la finalitat d'obtenir una gestió de la qualitat que compleixi amb els requisits de la norma internacional.

El compromís amb la qualitat afecta a tota l'organització, i és una responsabilitat de tot l'equip professional del centre. la certificació de l'institut ha anat a càrrec d'Applus+ CTC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia